Skip to content

Groninger Kroon 8

Boskoop
€ 825.000,-

Omschrijving

GRONINGER KROON bouwnummer 8

De vrijstaande villa ligt op een royale kavel. In het oog springt de klassieke zijentree voor extra privacy. Een fraaie luifel zorgt voor beschutting. Ook binnen is alles gericht op comfort en luxe. Dat begint al met een zeer royale garderoberuimte. Van daar kom je in de royale U-vormige living, met tuingerichte woonkamer. Dubbele deuren bieden toegang tot een zonnige tuin aan het water. Kaveloppervlaktes variëren van circa 473 tot zo’n 704 vierkante meter. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers, waaronder een grote masterbedroom, en een royale badkamer. De tweede verdieping is vrij indeelbaar en biedt ruimte voor bijvoorbeeld twee extra slaapkamers of een grote game-room. De totale woonoppervlakte is circa 151 vierkante meter. De vrijstaande villa beschikt over een mooie erker aan de voorzijde van de woning waardoor de keuken nog ruimer is. De villa heeft een aangebouwde stenen berging en een parkeerplaats op eigen terrein.
Van – zelfsprekend is de villa gasloos en voorbereid op de duurzame toekomst. Ook is de villa voorzien van een bodemwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming en warmteterugwinningventilatie. Dankzij zonnepanelen op de daken zijn ze nog eens extra energiezuinig. Goed voor het milieu en voor je portemonnee.

VRIJSTAANDE VILLA bouwnummer 8

• Aantrekkelijk klassiek ontwerp
• Woonoppervlakte van circa 151 m2
• Kaveloppervlakte van circa 511 m2 waarvan 96 m2 water
• Klassieke zijentree met garderoberuimte
• Tuingerichte woonkamer met een erker aan de voorzijde (46 m2) en dubbele deuren naar de achtertuin
• De villa ligt met de achtertuin aan het water op het oosten
• Een voortuin aan het water welke met een bruggetje te bereiken is
• Eetgedeelte met zicht op de groenstrook met struinpad
• Keuken met erker aan de voorzijde van de woning
• Een keuken ter waarde van € 10.000,= uit te breiden naar eigen smaak
• Masterbedroom en twee slaapkamers op de verdieping
• Badkamer met luxe sanitair en tegelwerk
• Vrij indeelbare tweede verdieping met mogelijkheid tot extra kamer(s)
• Aangebouwde garage/berging en een eigen parkeerplaats op eigen terrein
• Ruime keuze aan optionele mogelijkheden
• Technische ruimte onder de trap met warmtepomp en boiler
• Triple glas in de houten buitenkozijnen
• Gasloos en voorzien van een bodemwarmtepomp, PV-panelen en vloerverwarming

Klaar voor de toekomst!
Dat is jouw nieuwe villa in Koopse Glorie. Met als groot voordeel: meer comfort tegen een lager verbruik. De halfvrijstaande en vrijstaande villa’s zijn uitgevoerd met een compleet scala aan energiebesparende voorzieningen. Denk aan vloerverwarming op elke verdieping, een warmteterugwininstallatie (WTW) voor het aanvoeren van frisse buitenlucht en afvoeren van gebruikte lucht, en isolerende triple-beglazing in de buitenkozijnen, -ramen en -deuren. Ook zijn er afzonderlijke thermostaten in de woonkamer, de slaapkamers en de badkamer, zodat je elke ruimte van de gewenste temperatuur kunt voorzien. Hierdoor zullen je totale woonlasten fors lager zijn. Het verschil in lasten met een bestaande woning of een minder energiezuinige nieuwbouwwoning neemt in de toekomst alleen maar toe. Met de koop van een villa in Koopse Glorie woon je dus niet alleen comfortabel, maar houd je ook meer geld over voor de leuke dingen in het leven.

BENG
Jouw nieuwe villa voldoet aan de nieuwste duurzaamheidseisen en is gebouwd conform de BENG-normen. BENG staat voor Bijna EnergieNeutraal Gebouw.

Gasloos
De villa’s in Koopse Glorie worden all electric gebouwd. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat er dus ook geen gas wordt gebruikt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen.

Zonnepanelen
Op het dak van iedere villa komen zonnepanelen. Met de zonnepanelen wek je een deel van jouw eigen elektriciteit op. In overleg kun je het aantal zonnepanelen uitbreiden zodat de elektralasten nog verder verlaagd worden.

Elektrisch koken
Gasloos wonen betekent dat je elektrisch kookt. Bij het kiezen van een keuken moet je dus een inductiekookplaat of keramische kookplaat uitzoeken.

Verwarming en koeling
De villa’s worden verwarmd door middel van een bodemwarmtepomp. Deze installatie haalt warmte uit de bodem en verwarmt daarmee water voor onder andere de vloerverwarming. De installatie is verwerkt op zolder en in de trapkast op de begane grond. Er ligt vloerverwarming op de begane grond en op de eerste en tweede verdieping. De villa is in de basis ook voorzien van topkoeling, waardoor je in de zomermaanden een heerlijk gekoelde vloer hebt. Mede dankzij triple-beglazing is de woning uitstekend geïsoleerd.

Boskoop
Klein Giethoorn, zo wordt Boskoop ook wel genoemd. Die bijnaam dankt het dorp in de gemeente Alphen aan de Rijn aan al zijn water en bruggen. Tot op vandaag is dit authentieke landschap met brede watergangen, smalle kavels en houtakkers tussen kwekerijen grotendeels bewaard gebleven. In het mooie Boskoop-Oost, te midden van boom- en fruitkwekerijen, komt een gloednieuw woongebied tot bloei: Koopse Glorie. De naam is ontleend aan een druivenstruik die in deze streek van oudsher wordt gekweekt. Het is deze rijke kwekers- en tuinderstraditie die inspireerde tot het ontwerp van een nieuwe woonwijk. Koopse Glorie wordt een veelzijdige en natuurinclusieve wijk, met veel groen en ruimte voor ontmoeting. Je woont hier rustig midden in het Groene Hart tussen kwekerijen van fruitbomen en toch dicht bij alle voorzieningen. Op een plek die nooit verveelt en waar kinderen volop buiten kunnen spelen.

Koopse Glorie alles lekker dichtbij:
In Koopse Glorie woon je heerlijk rustig midden in het Groene Hart. Toch is alles dichtbij. Naar het station van Boskoop is het maar 10 minuten fietsen. Met de auto zit je binnen 5 minuten op de N207, met aansluiting op alle belangrijke autosnelwegen van Zuid-Holland. Voor de dagelijkse boodschappen en basisvoorzieningen hoef je Boskoop niet uit. Het dorp heeft een ruim aanbod van supermarkten, restaurants, sport- en fitnessclubs, (para-)medische voorzieningen en basisscholen. Een kinderopvang bevindt zich zelfs in Koopse Glorie zelf. Ideaal toch?

HEEFT U INTERESSE: neem dan contact met ons op of blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen door u in te schrijven voor de nieuwsbrief via de projectwebsite.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 825.000,-
Status Beschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 151 m2
Aantal kamers 5
Energieklasse A+++

Media

Overdracht

Koopprijs € 825.000,-
Datum invoer 244 dagen geleden
Status Beschikbaar
Aanvaarding IN_OVERLEG

Bouw

Bouwjaar 2024
Voorzieningen TV kabel, Glasvezel kabel, Zonnepanelen, Balansventilatie
Dak type Dwarskap

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie 151 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies 0 m2
Oppervlakte externe bergruimte 19 m2
Perceel oppervlakte 511 m2
Inhoud 665 m3

Indeling

Aantal woonlagen 3
Aantal kamers 5
Badkamervoorzieningen Toilet, Douche, Wastafel

Energie

Energieklasse A+++
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Soorten warm water Elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Liggingen Aan water, Beschutte ligging, Landelijk gelegen
Tuintypen Achtertuin, Tuin rondom

Garage

Soorten Aangebouwd steen
Oppervlakte 19 m2
Capaciteit 1
Voorzieningen Elektra
Back To Top