Skip to content

Bellefleur 45

Boskoop
€ 479.500,-
Verkocht

Omschrijving

BOUWNUMMER 45 TYPE BELLEFLEUR

Wonen te midden van water, groen en bomenpracht. Langgerekte schiereilanden die door middel van bruggen met elkaar verbonden zijn. Met straks drie deelgebieden: De Boomgaerd, De Warande en De Kwekerij. Dat is Koopse Glorie. Ofwel: eigentijds wonen te midden van groen en waterrijk cultuurlandschap. De woningen aan de zuidrand van de wijk zijn bereikbaar via de Goudse Rijweg. De hoek- en tussenwoningen zijn verdeeld over drie rijtjes, met een prachtig vrij uitzicht op de buurttuin of op een gezellig hofje.

De indeling van de woningen: Op de begane grond een L-vormige living met dubbele deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en de badkamer. De tweede verdieping is vrij indeelbaar. Denk bij voorbeeld aan twee extra slaapkamers of een werkkamer of game-room. De woningen liggen op kavels die in grootte variëren van 113 – 278 vierkante meter. In de tuinen bevinden zich bergingen voor de fietsen. De auto parkeren kan op speciale parkeerhoven. Vanzelfsprekend zijn alle woningen gasloos en voorbereid op de duurzame toekomst. Ze zijn voorzien van een bodemwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming en warmteterugwinning-ventilatie. Dankzij zonnepanelen op de daken zijn ze nog eens extra energiezuinig. Goed voor het milieu en voor je portemonnee.

DE UNIEKE KENMERKEN VAN TYPE HOEKWONING BELLEFELUR BOUWNUMMER 45:

EENGEZINSWONINGEN
DE UNIEKE KENMERKEN VAN TYPE TUSSENWONING BELLEFLEUR
• Aantrekkelijk ontwerp
• Woonoppervlakte van 101 m2
• Kaveloppervlakte van circa 278 m2 waarvan 112 m2 aan het water
• Entree met ruime hal
• Ruime woonkamer door lichte erker en met open keuken
• Drie slaapkamers op de eerste verdieping
• Badkamer met luxe sanitair en tegelwerk
• Vrij indeelbare tweede verdieping met mogelijkheid tot extra kamer(s)
• Diepe achtertuin met berging op het zuiden
• Parkeren op het naastgelegen parkeerhof
• Ruime keuze aan optionele mogelijkheden
• Technische ruimte met warmtepomp en boiler
• Triple glas in de houten buitenkozijnen
• Gasloos en voorzien van een bodemwarmtepomp, PV-panelen en vloerverwarming

Extra energiezuinig wonen in Koopse Glorie. Klaar voor de toekomst!
Dat is jouw nieuwe woning in Koopse Glorie. Met als groot voordeel: meer comfort tegen een lager verbruik. De eengezinswoningen zijn uitgevoerd met een compleet scala aan energiebesparende voorzieningen. Denk aan vloerverwarming op elke verdieping, een warmteterugwininstallatie (WTW) voor het aanvoeren van frisse buitenlucht en afvoeren van gebruikte lucht, en isolerende triple-beglazing in de buitenkozijnen, -ramen en -deuren. Ook zijn er afzonderlijke thermostaten in de woonkamer, de slaapkamers en de badkamer, zodat je elke ruimte van de gewenste temperatuur kunt voorzien. Hierdoor zullen je totale woonlasten fors lager zijn. Het verschil in lasten met een bestaande woning of een minder energiezuinige nieuwbouwwoning neemt in de toekomst alleen maar toe. Met de koop van een woning in Koopse Glorie woon je dus niet alleen comfortabel, maar houd je ook meer geld over voor de leuke dingen in het leven.

BENG
Jouw nieuwe woning voldoet aan de nieuwste duurzaamheidseisen en is gebouwd conform de BENG-normen. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw.

Gasloos
De woningen in Koopse Glorie worden all electric gebouwd. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat er dus ook geen gas wordt gebruikt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen.

Zonnepanelen
Op het dak van iedere woning komen zonnepanelen. Met de zonnepanelen wek je een deel van jouw eigen elektriciteit op. In overleg kun je het aantal zonnepanelen uitbreiden zodat de elektralasten nog verder verlaagd worden.

Elektrisch koken
Gasloos wonen betekent dat je elektrisch kookt. Bij het kiezen van een keuken moet je dus een inductiekookplaat of keramische kookplaat uitzoeken.

Verwarming en koeling
De woningen worden verwarmd door middel van een bodemwarmtepomp. Deze installatie haalt warmte uit de bodem en verwarmt daarmee water voor onder andere de vloerverwarming. De installatie is verwerkt op zolder en in de kast op de begane grond. Er ligt vloerverwarming op de begane grond en op de eerste en tweede verdieping. De woning is in de basis ook voorzien van topkoeling, waardoor je in de zomermaanden een heerlijk gekoelde vloer hebt. Mede dankzij triple-beglazing

Boskoop
Klein Giethoorn, zo wordt Boskoop ook wel genoemd. Die bijnaam dankt het dorp in de gemeente Alphen aan de Rijn aan al zijn water en bruggen. Tot op vandaag is dit authentieke landschap met brede watergangen, smalle kavels en houtakkers tussen kwekerijen grotendeels bewaard gebleven. In het mooie Boskoop-Oost, te midden van boom- en fruitkwekerijen, komt een gloednieuw woongebied tot bloei: Koopse Glorie. De naam is ontleend aan een druivenstruik die in deze streek van oudsher wordt gekweekt. Het is deze rijke kwekers- en tuinderstraditie die inspireerde tot het ontwerp van een nieuwe woonwijk. Koopse Glorie wordt een veelzijdige en natuurinclusieve wijk, met veel groen en ruimte voor ontmoeting. Je woont hier rustig midden in het Groene Hart tussen kwekerijen van fruitbomen en toch dicht bij alle voorzieningen. Op een plek die nooit verveelt en waar kinderen volop buiten kunnen spelen.

Koopse Glorie alles lekker dichtbij:
In Koopse Glorie woon je heerlijk rustig midden in het Groene Hart. Toch is alles dichtbij. Naar het station van Boskoop is het maar 10 minuten fietsen. Met de auto zit je binnen 5 minuten op de N207, met aansluiting op alle belangrijke autosnelwegen van Zuid-Holland. Voor de dagelijkse boodschappen en basisvoorzieningen hoef je Boskoop niet uit. Het dorp heeft een ruim aanbod van supermarkten, restaurants, sport- en fitnessclubs, (para-)medische voorzieningen en basisscholen. Een kinderopvang bevindt zich zelfs in Koopse Glorie zelf. Ideaal toch?

HEEFT U INTERESSE: neem dan contact met ons op of blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen door u in te schrijven voor de nieuwsbrief via de projectwebsite.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Kenmerken

Koopprijs € 479.500,-
Status Verkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 101 m2
Aantal kamers 5
Energieklasse A+++

Media

Overdracht

Koopprijs € 479.500,-
Datum invoer 241 dagen geleden
Status Verkocht
Aanvaarding IN_OVERLEG

Bouw

Bouwjaar 2024
Voorzieningen TV kabel, Glasvezel kabel, Zonnepanelen, Balansventilatie
Dak type Zadeldak

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie 101 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies 0 m2
Oppervlakte externe bergruimte 6 m2
Perceel oppervlakte 278 m2
Inhoud 387 m3

Indeling

Aantal woonlagen 3
Aantal kamers 5
Badkamervoorzieningen Toilet, Wastafel, Inloopdouche

Energie

Energieklasse A+++
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Soorten warm water Elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Liggingen In woonwijk, Beschutte ligging, Landelijk gelegen
Tuintypen Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Positie Zuid

Schuur / berging

Totaal aantal 1
Voorzieningen Voorzien van elektra
Isolatievormen Geen isolatie

Garage

Soorten Geen garage
Back To Top