skip to Main Content

Inschrijving Hof van Rijnenburg gestart!

Het is zover! De online verkoop is gestart van 28 duurzame woningen in Hof van Rijnenburg, Hazerswoude-Rijndijk. Het is vanaf nú mogelijk om je in te schrijven voor een woning! Via deze link start je het inschrijfproces.
De link brengt je naar de website van Hof van Rijnenburg waar de inschrijfprocedure verder wordt uitgelegd en hoe je je definitief kunt inschrijven voor een woning in Hof van Rijnenburg.

De inschrijftermijn loopt tot en met woensdag 9 december a.s. 12:00 uur. Vervolgens vindt de toewijzing plaats op basis van de online inschrijvingen. Als er een woning aan je toegewezen wordt, dan neemt de makelaar contact met je op om een verkoopgesprek in te plannen. Het zou kunnen zijn dat je onverhoopt geen woning toegewezen krijgt. Je wordt dan genoteerd voor de reservelijst.

Verkoopbrochure
Met trots presenteren wij het volledige woningaanbod in Hof van Rijnenburg. Er zijn verschillende woningtypes waarbij de gebruiksoppervlakte varieert van circa 121 m2 tot bijna 200 m2. In de verkoopbrochure tref je meer informatie over het plangebied, de prachtlocatie en de verschillende woningtypes. Laat je verrassen en inspireren. Heel veel kijkplezier! Bekijk hier de brochure.

Verkoopdocumentatie
Alle informatie over het project zoals de plattegronden, de prijslijst en de technische omschrijving en nog veel meer tref je aan op de website. Neem rustig de tijd om alles door te nemen zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen als je gaat inschrijven op één of meerdere woningen van je voorkeur. Bekijk hier de verkoopdocumentatie

Verkoopprocedure

  • Online inschrijven is mogelijk tot en met woensdag 9 december a.s. 12:00 uur. Daarna vind de toewijzing plaats.
  • Na toewijzing van de woningen worden de toegewezen kandidaten uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij de makelaar. Hierbij worden de maatregelen van het RIVM in acht genomen. Een online verkoopgesprek behoort ook tot de mogelijkheden. Als je je hebt ingeschreven ontvang je uiterlijk woensdag 16 december a.s. bericht met het resultaat van de toewijzing.
  • Na het verkoopgesprek krijgen kandidaten een optie. Hierna volgt de beslissing tot aankoop van de woning. Aankoop is mogelijk onder de ontbindende voorwaarden van financiering.
  • Indien kandidaten afzien van aankoop, volgt een afspraak met een reserve kandidaat.

Meer informatie?
Als je het prettig vindt om een persoonlijke toelichting te krijgen op de woningen in Hof van Rijnenburg of een brochure bij ons kantoor op wil halen dan kan dat uiteraard ook. U bent van harte welkom.

Bekijk alle nieuwsberichten
Huizengekte Alphen

In de media: Huizengekte in Alphen?

Vliegen de huizen over de toonbank? Nou, cijfers in Alphen lijken iets heel anders te…

Lees meer

In verhuur: nieuwbouwappartementen Monte Cristo – Bodegraven

Monte Cristo is een kleinschalig appartementencomplex met in totaal 27 twee- en driekamer huurappartementen. De…

Lees meer
Back To Top