skip to Main Content

In verhuur: nieuwbouwappartementen Rijnzigt Zoeterwoude

13 NIEUWBOUW HUURAPPARTEMENTEN RIJNZIGT
In Zoeterwoude-Rijndijk is het kleinschalige huurcomplex Rijnzicht in aanbouw ! Het complex bestaat uit totaal 13 appartementen. Er zijn twee-, drie- en vierkamerappartementen en verschillend in grootte. Voor u de mogelijkheid om één van deze appartementen te huren.

Tweekamerappartementen
Op de begane grond zijn 2 tweekamerappartementen met een gebruiksoppervlak van zo’n 56 en 71 vierkante meter en beschikken over een slaapkamer, woonkamer, badkamer, wasruimte en buitenruimte. Deze woningen hebben een moderne keuken met alle benodigde inbouwapparatuur en een mooie vloer.

Driekamerappartementen
De 6 driekamerappartementen verschillen in grootte. Alle driekamerappartementen beschikken over twee slaapkamers, een woonkamer, wasruimte, badkamer, een moderne keuken met inbouwapparatuur en een mooie vloer. Eén van deze appartementen is een penthouse op de bovenste verdieping. Het penthouse is 86,5m2 en heeft een dakterras van maar liefst 26m2.

Vierkamerappartementen
In totaal zijn er 5 vierkamerappartementen. Eén van deze appartementen is een penthouse op de bovenste verdieping. Het penthouse is 93m2, heeft 3 slaapkamers, een dakterras van 23m2 en een balkon. Alle 4 kamerappartementen hebben een woonkamer, een moderne keuken met inbouwapparatuur, een badkamer, een separaat toilet, een technische ruimte en een mooie vloer.

Alle appartementen hebben een eigen fietsenberging en een eigen parkeerplaats op de begane grond.
De appartementen zijn momenteel in aanbouw, de oplevering wordt verwacht in mei/juni 2021.
Gezien de bouwwerkzaamheden en de veiligheid is het nog niet mogelijk om de appartementen te bezichtigen. De huurprijzen bedragen  van € 895 – € 1.395 per maand. Geïnteresseerd ? klik hier

 

Bekijk alle nieuwsberichten
NVM Open Huizen Dag Koppes Makelaardij

De vernieuwde versie van de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 2 oktober

Op zaterdag 2 oktober zal er wederom geen reguliere NVM Open Huizen Dag plaatsvinden. Dat…

Lees meer
Back To Top