Ga naar hoofdinhoud

Stationskwartier te Gouda

Aantal woningen 23
Nog 23 woningen beschikbaar
€ 795,- tot € 950,-

Omschrijving

TE HUUR! Nieuwbouwproject ‘Stationskwartier’ te Gouda waarvan 23 moderne appartementen

Zoekt u een betaalbare huurwoning op een geweldige locatie in Gouda? Dan is dit uw kans!
Aan de Noothoven van Goorstraat te Gouda wordt op dit moment een modern appartementencomplex gerealiseerd, waarvan de gebruiksoppervlakte van de appartementen variëren tussen de 46 en 60 m2. Dit kleinschalige appartementencomplex is onder architectuur ontworpen en bestaat uit 4 woonlagen. Ieder appartement is voorzien van een buitenruimte, waaronder een eigen tuin bij de begane grond appartementen.

De ligging van het complex is uitstekend: door de luwte van het stadscentrum ervaart u rust terwijl de (stads)voorzieningen op loopafstand te bereiken zijn. Het historische centrum van Gouda is voorzien van grootschalig winkelgelegenheid waaronder mode-, vers- en hobbywinkels in combinatie met sfeervol horecagelegenheden. Grenzend aan het centrum treft u het centraal station van Gouda alwaar een u een goede verbinding richting de steden Rotterdam en Utrecht treft.

De appartementen worden in het begin van het 2e kwartaal opgeleverd en zijn van de denkbare gemakken voorzien. De appartementen van ca. 60 m2 groot bevinden zich op de begane grond, de 1e en 2e verdieping, hebben een eigen parkeerplek binnen het parkeerterrein achter het pand en een eigen inpandige fietsenberging. De appartementen van ca. 47 m² bevinden zich voornamelijk op de derde verdieping en beschikken over een gezamenlijke fietsenstalling.

Huren aan de Noothoven van Goorstraat: Is wonen in een modern appartement en aan de rand va het historische centrum van Gouda.

Wat u van de appartementen mag verwachten:
Keuken: Moderne witte keuken, donker werkblad en Siemens inbouwapparatuur, te weten:
inductiekookplaat, recirculatie afzuigkap, combimagnetron, koel-vriescombinatie en ook de vaatwasser is netjes geïntegreerd.

Sanitair: Neutraal betegelde badkamer met voldoende bewegingsvrijheid. Hier vindt u een toilet, douchegelegenheid en een wastafel.

Verwarming:
De appartementen worden middels een warmtepomp met WTW-installatie verwarmd. De temperatuurregeling geschiedt d.m.v. een klokthermostaat in de woonkamer.

Alle appartementen kunnen gebruik maken van de 2 deelauto’s welke beschikbaar staan voor de bewoners.

HUURVOORWAARDEN
Inkomensnorm voor nieuwe huurders
De voorwaarden die wij bij onze beoordeling hanteren, hebben we hierbij kort samengevat:

Financiële voorwaarden
Voor nieuwe huurders hanteren wij een inkomensnorm. Dit betekent dat uw (maand) inkomen in verhouding dient te staan tot de geldende huurprijs per maand. Dit kan per woning verschillen.

Als algemene richtlijn hanteren wij een inkomensnorm, waarbij uw bruto maandinkomen in ieder geval gelijk dient te zijn aan minimaal 4 – 4,5 maal de kale huurprijs.

Tweeverdieners
Voor tweeverdieners gelden ten aanzien van het tweede salaris andere inkomensberekeningen of voorwaarden. Het tweede inkomen wordt in de meeste gevallen voor de helft meegenomen in de inkomensnorm. Deze inkomens worden per individueel geval beoordeeld.

Zelfstandigen
Voor zelfstandigen gelden andere inkomensberekeningen of voorwaarden. Deze bekijken wij per individueel geval. Afhankelijk van de situatie vragen wij een bankgarantie of waarborgsom van gemiddeld 3 tot 6 maanden. Zelfstandig ondernemers dienen een recent uittreksel uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel te overleggen. Daarnaast vragen wij een door een erkend accountant gewaarmerkte winst- en verliesrekening/balans.

Gepensioneerden
Bent u gepensioneerd? Dan verzoeken wij u ons kopieën toe te sturen, waaruit blijkt wat uw jaarlijkse inkomsten c.q. toelagen zijn. Voor gepensioneerden geldt dat het inkomen minimaal 3,5 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Bij de aanvraag houden wij er rekening mee dat gepensioneerden ca. 30% minder belasting betalen. De inkomens worden per individueel geval beoordeeld.

Eigen vermogen
Als u niet geheel aan onze inkomensnorm voldoet, maar u beschikt over eigen vermogen dan kan hier bij de aanvraag rekening mee worden gehouden. Ook dit bekijken wij per individueel geval.

Inkomsten moeten worden aangetoond met een salarisstrook en een werkgeversverklaring (of accountantsverklaring bij zelfstandigen), dan wel het aanslagbiljet inkomstenbelasting.

Bij twijfel of u aan genoemde voorwaarden voldoet, kunnen wij uw situatie nader bekijken en kunnen wij in overleg aanvullende voorwaarden stellen. Zoals bijvoorbeeld een aanvullende bankgarantie of waarborgsom.

Betalingsachterstand
U mag geen betalingsachterstand hebben bij uw huidige verhuurder of hypotheekverstrekker. Als bewijs vragen wij u ons een verklaring van uw verhuurder/beheerder, eigenaar of hypotheekverstrekker aan ons toe te sturen.

Waarborgsom / bankgarantie
Bij het aangaan van de huurovereenkomst vragen wij de huurder een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te storten gelijk aan één maand kale huur. Over de waarborgsom vergoeden wij geen rente. In bepaalde gevallen (bijv. bij zelfstandigen of bij onvoldoende inkomen) kan een hogere waarborgsom c.q. bankgarantie worden gevraagd.

Overige voorwaarden
1.De aanvrager dient een woningaanvraagformulier in te vullen
2.Formulieren die niet volledig zijn ingevuld, nemen wij niet in behandeling.
3.De door de aanvrager verstrekte gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.
4.Aan het indienen van een woningaanvraagformulier kan door de aanvrager geen enkel recht worden ontleend.
5.Mogelijk onderdeel van uw inschrijving is het uitvoeren van een credit-check door de makelaar. Bij een credit-check wordt gekeken naar (negatieve) betalingservaringen in de afgelopen jaren. Deze resultaten maken onderdeel uit van de beoordeling van het financieel risico.
6.Huuraanvragen kunnen te allen tijde zonder opgaaf van redenen worden geweigerd.

Huurovereenkomst
• De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een minimale periode van één jaar, waarna de overeenkomst voor onbepaalde tijd doorloopt.
• Voordat wij de sleutels afgeven, dient de getekende huurovereenkomst (in tweevoud) in ons bezit te zijn.

Media

Heeft u interesse?

Laat uw gegevens bij ons achter.

Heeft u vragen?

Blijf op de hoogte

Wilt u direct een seintje als zich een mooie kans voordoet? Vertel ons wat u zoekt, dan zoeken wij samen verder!

Zoekprofiel aanmaken

Woningtypen

Van de 23 woningen in dit project zijn er 0 beschikbaar

Hoekwoning

€1.095,-

120m² woonoppervlakte

 

Geen woningen (meer) beschikbaar
HuisStatusWoonoppervlakteKamersPrijs
Gerard Bleekerstraat 20Verhuurd120m²6 kamers (waarvan 4 slaapkamers)Verhuurd
Johan Zocherstraat 45Verhuurd120m²6 kamers (waarvan 4 slaapkamers)Verhuurd
Gerard Bleekerstraat 20Verhuurd120m²6 kamers (waarvan 4 slaapkamers)Verhuurd
Back To Top