skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Start verkoop fase 3 project Tudortuinen

7 december 2019 @ 11:00 - 13:00

Zaterdag 7 december a.s. 11.00-13.00 uur
Start verkoop Tudortuinen Fase 3 te Waddinxveen
Bouwlocatie aan de Parklaan in Waddinxveen en in het informatiecentrum gelegen aan de Tweede Bloksweg 38a, Waddinxveen.

Graag nodigen we u uit voor de start verkoop van fase 3 van het prachtige project Tudortuinen in Waddinxveen. De woningen van deze fase zijn onderverdeeld in: 8 twee-onder-één-kap woningen en 6 drie-onder-één-kap woningen.

De verscheidenheid aan woningtypes maakt Tudortuinen voor iedereen aantrekkelijk. Het karakter van Tudortuinen kenmerkt zich door de rijkelijke versiering, klassieke schoorstenen, bijzondere gevels, veranda’s, doordachte composities en witte accenten. Ieder woningtype is anders en heeft haar eigen karakter.
Ook niet onbelangrijk, deze woningen zijn duurzaam en worden uitgevoerd met een bodemwarmtepomp, het zijn de eerste nul-op-de-meter woningen in de populaire woonwijk Park Triangel, dus minimale energielasten!

Om u alvast voor te bereiden op de start verkoop kunt u op de website https://tudortuinen.nl/  alle informatie downloaden en bekijken.

Wij hopen u zaterdag 7 december a.s. op de bouwlocatie of in het informatiecentrum te mogen ontvangen om de brochure en prijslijst aan u te overhandigen en uw vragen te beantwoorden.

U bent van harte welkom!

Gegevens

Datum:
7 december 2019
Tijd:
11:00 - 13:00

Locatie

Parklaan, Waddinxveen
Tweede Bloksweg 38a
Waddinxveen, Nederland

Organisator

Site:
https://tudortuinen.nl/ 
Back To Top