Ga naar hoofdinhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online start verkoop Kickstart

21 oktober @ 00:00 - 30 oktober @ 12:00

Op 21 oktober gaat de online verkoop van het project Kickstart officieel van start!

Kickstart bestaat uit 48 sociale koopappartementen van circa 50m2 en twee bedrijfsruimten.  De ontwikkelaar van het project, Ruimtemaken, heeft de langverwachte startdatum voor de verkoop bekend gemaakt.
De voorbereidingen voor dit veelbelovende project bevinden zich momenteel in de laatste fase, waarbij de laatste details worden afgestemd met de gemeente Alphen aan den Rijn.

De Finishing Touches

De notaris houdt zich bezig met de afronding van de koopcontracten, terwijl de aannemer de laatste hand legt aan gedetailleerde informatie over de woningen en de beschikbare opties. Deze zorgvuldige voorbereiding zorgt ervoor dat potentiële kopers goed geïnformeerd zijn bij de start van de verkoop.

Belangrijke Data

Vanaf eind september is alle verkoopinformatie digitaal beschikbaar op de officiële website van Kickstart: www.kickstart-alphen.nl. Op 21 oktober wordt de digitale inschrijving voor de appartementen geopend. Potentiële kopers hebben tot en met maandag 30 oktober 2023, 12.00 uur, de tijd om zich in te schrijven voor de favoriete bouwnummers en kunnen een 1e, 2e en 3e voorkeur aangeven voor een appartement. In november zal de toewijzing van de appartementen plaatsvinden, gevolgd door het ondertekenen van het koopcontract.

Voorrangsregeling

Voor de koopappartementen van Kickstart geldt een voorrangsregeling. Dit houdt in dat 75% van de woningen prioriteit heeft voor kopers uit de gemeente Alphen aan den Rijn of personen die een essentieel beroep uitoefenen in de gemeente, conform de criteria die door de gemeente Amsterdam zijn vastgesteld. Overige geïnteresseerden komen in aanmerking voor de resterende 25% van de woningen en eventuele woningen waarvoor zich geen kandidaten melden via de voorrangsregeling. Essentiële beroepen zijn mensen die werken in het basis- beroeps- en middelbaar onderwijs, mensen die als verplegende of verzorgende werken, bijvoorbeeld in een ziekenhuis of thuiszorg en tot slot mensen die bij de politie werken. Alleen voor deze beroepsgroepen geldt dat zij bij 75% van de woningen voorrang krijgen. We hanteren daarbij geen inkomensgrens (maar wel is een financiële toets van de bank of hypotheekverstrekker voor de financiering nodig). Ook is er geen leeftijdsgrens.

Gegevens

Begin:
21 oktober @ 00:00
Einde:
30 oktober @ 12:00
Site:
https://kickstart-alphen.nl/
Back To Top