Ga naar hoofdinhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fotowedstrijd ‘Lentekriebels’ 21 maart – 26 april 2022

21 maart @ 08:00 - 17:00

De zon schijnt weer, de dagen worden langer en de vogels beginnen te fluiten: de lente is begonnen! Hét moment om lekker naar buiten te gaan voor een leuke wandeling samen met het gezin, vrienden of collega’s. Daarom organiseert Meer aan Rijnhaven een unieke fotowedstrijd voor alle leeftijden met het thema ‘Lentekriebels’.

Prijzen
Er zijn twee Fujifilm Instax camera’s te winnen: één voor kinderen t/m 12 jaar en één voor deelnemers van 13 jaar en ouder. Daarnaast worden de tien mooiste foto’s tentoongesteld langs de Rijnhaven.

Hoe doe ik mee?
Tussen 21 maart en 26 april loopt u het Rondje Rijnhaven. Deze wandeling (+- 5 km) brengt u vanaf het centrum van Alphen aan den Rijn naar de stoere Rijnhaven. Maak tijdens deze wandeling een foto met het thema ‘Lentekriebels’. Denk bijvoorbeeld aan jonge dieren bij de kinderboerderij, narcissen of krokussen in het Bospark, levensgenieters op de terrassen buiten of de eerste bootjes op het water in de Rijnhaven.

Foto gemaakt? Post deze dan op uw instagram met de tags #meeraanrijnhaven #lentekriebels óf stuur de foto naar info@meeraanrijnhaven.nl. De winnende foto wordt bekend gemaakt op maandag 2 mei.

Gegevens

Datum:
21 maart
Tijd:
08:00 - 17:00
Back To Top