Skip to content

Verhuurmakelaar

Verhuurmakelaar

Al vanaf 1975 expertise! Koppes Makelaardij is de verhuurmakelaar voor professionele opdrachtgevers in Alphen aan den Rijn en omstreken. Vele gerenommeerde partijen waaronder ontwikkelaars, beleggers, vastgoedpartijen en particuliere investeerders, maken gebruik van onze expertise en verhuurervaring.

Zorgeloos en succesvol verhuren!

Het Groene Hart is een bijzondere en gewilde omgeving om een woning te verhuren of te huren. Koppes Makelaardij is hierin gespecialiseerd en beschikt over het netwerk en lokale marktkennis om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Nieuwsgierig geworden en interesse in een kop koffie?
Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om eventuele vragen te beantwoorden, u te adviseren of om te ontdekken wat ons kantoor voor u kan betekenen bij de  verhuur van uw woning, verhuurproject of uitpondingsproject.

Afspraak maken?

Wilt u een woning huren?

De andere kant van de medaille kennen wij ook. Het huren van een woning in de vrije sector kan een flexibele oplossing zijn om de periode te overbruggen tussen de verkoop van uw huidige woning en de aankoop van een nieuwe woning. Maar waar vindt u zo 1-2-3 een geschikt huurhuis? En hoe zorgt u dat die overgangsperiode soepel verloopt? Ook dan staan wij u graag bij als huurmakelaar!

Neem contact met ons op

Stel uw vraag

Vul onderstaand formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan.

Woningwinkel Alphen aan den Rijn

info@koppesmakelaardij.nl

Administratie & Beheer Hazerswoude-Rijndijk

info@koppesmakelaardij.nl

Wilt u een persoonlijk gesprek?

Back To Top