skip to Main Content
NVM Open Huizen Dag Koppes Makelaardij

De vernieuwde versie van de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 2 oktober

Op zaterdag 2 oktober zal er wederom geen reguliere NVM Open Huizen Dag plaatsvinden. Dat betekent dat er geen deelnemende woningen zijn om vrijblijvend te bezoeken. Dit keer is er wel een totaal vernieuwde NVM Open Huizen Dag. Wij vertellen u er met enthousiasme meer over!

Vernieuwde versie NVM Open Huizen Dag

Heel Nederland zit met woonvragen, daarom is de NVM Open Huizen Dag vernieuwd. Dit keer komen onze makelaars bij u thuis om antwoord te geven op al uw vragen en u te voorzien van vrijblijvend advies. Misschien bent u benieuwd naar de waarde van uw woning of overweegt u om uw huis te verkopen. Natuurlijk wilt u dan weten of er ook een mooi nieuw huis beschikbaar is op een goede locatie. Anderzijds heeft u misschien een prachtig huis en wilt u verduurzamen, maar weet u niet zo goed hoe u dit het beste aanpakt. Een NVM-makelaar helpt u met deze vragen. Wij staan klaar om bij u thuis, op ons makelaarskantoor of online, vrijblijvend te helpen met al uw woonvragen en wensen.

Afspraak maken

Interesse? Wie weet staan wij op zaterdag 2 oktober bij u voor de deur. Wilt u deze kans niet missen? Maak direct een afspraak via de online aanvraagtool via www.openhuizendag.nl. De afspraak die u maakt is tijdens de NVM Open Huizen Dag vrijblijvend en dus zonder verplichtingen en/of kosten.

Maak direct een afspraak >

 

Bekijk alle nieuwsberichten

Gemeente Alphen en Van Wijnen tekenen overeenkomst herontwikkeling Voorweg

Namens de gemeente Alphen aan den Rijn heeft wethouder Gerard van As de anterieure overeenkomst…

Lees meer

Feestelijk moment nieuwbouwproject ZUYD.

Vandaag was het feest bij nieuwbouwproject ZUYD.! Tijdens dit feestelijke moment zijn alle toekomstige bewoners…

Lees meer
Back To Top