Ga naar hoofdinhoud
NVM Open Huizen Dag Koppes Makelaardij

De vernieuwde versie van de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 2 oktober

Op zaterdag 2 oktober zal er wederom geen reguliere NVM Open Huizen Dag plaatsvinden. Dat betekent dat er geen deelnemende woningen zijn om vrijblijvend te bezoeken. Dit keer is er wel een totaal vernieuwde NVM Open Huizen Dag. Wij vertellen u er met enthousiasme meer over!

Vernieuwde versie NVM Open Huizen Dag

Heel Nederland zit met woonvragen, daarom is de NVM Open Huizen Dag vernieuwd. Dit keer komen onze makelaars bij u thuis om antwoord te geven op al uw vragen en u te voorzien van vrijblijvend advies. Misschien bent u benieuwd naar de waarde van uw woning of overweegt u om uw huis te verkopen. Natuurlijk wilt u dan weten of er ook een mooi nieuw huis beschikbaar is op een goede locatie. Anderzijds heeft u misschien een prachtig huis en wilt u verduurzamen, maar weet u niet zo goed hoe u dit het beste aanpakt. Een NVM-makelaar helpt u met deze vragen. Wij staan klaar om bij u thuis, op ons makelaarskantoor of online, vrijblijvend te helpen met al uw woonvragen en wensen.

Afspraak maken

Interesse? Wie weet staan wij op zaterdag 2 oktober bij u voor de deur. Wilt u deze kans niet missen? Maak direct een afspraak via de online aanvraagtool via www.openhuizendag.nl. De afspraak die u maakt is tijdens de NVM Open Huizen Dag vrijblijvend en dus zonder verplichtingen en/of kosten.

Maak direct een afspraak >

 

Bekijk alle nieuwsberichten

We zijn gestart met de verhuur van de appartementen in het nieuwbouwproject DOK2404 Fase 2 te Alphen aan den Rijn.

Met de nieuwe huurappartementen die gerealiseerd gaan worden krijgt u kans om te genieten van…

Lees meer

Koppes Relatieborrel

16 november 2022 vond de jaarlijkse Koppes Relatieborrel weer plaats, een doorslaand succes! Gedurende de…

Lees meer
Back To Top