skip to Main Content

De Kloostertuinen in Villapark Burggooi

De Kloostertuinen in Villapark Burggooi: alles wat nieuwbouw zo mooi maakt

Hoge bouwkwaliteit en klaar voor de toekomst: het is zomaar een greep uit de vele pluspunten van de nieuwbouwhuizen en -villa’s in de Kloostertuinen fase 3. Binnenkort start de bouw van dit project in nieuwbouwwijk Villapark Burggooi in Alphen aan den Rijn. 

Wonen zonder zorgen

Van oude huizen wordt vaak gezegd dat ze charme en karakter hebben, maar voor nieuwbouw kan dat natuurlijk net zo goed gelden. Zeker als het gaat om de Kloostertuinen fase 3, waar huizen komen met een karakteristieke, sfeervolle uitstraling. Nieuwbouw heeft daarnaast een belangrijk voordeel ten opzichte van oudere, bestaande bouw: je hebt er veel minder onderhoud aan. Werkelijk alles is nieuw en je hebt op bijna alles garantie, waardoor je de eerste jaren vrijwel geen onderhoudskosten hebt. Denk ook aan de hoge normen waar nieuwbouw aan moet voldoen, bijvoorbeeld als het gaat om isolatie en brandveiligheid. Dat zorgt voor veel meer comfort, veiligheid en woongenot.

Klaar voor de toekomst

Een groot pluspunt van nieuwbouw is ook dat je daarmee klaar bent voor de toekomst. Dat geldt dubbel en dwars voor de nieuwbouwhuizen in de Kloostertuinen fase 3, die voldoen aan de modernste maatstaven voor bouwtechniek en duurzaamheid. Zo krijgen ze geen gasaansluiting, maar een bodemwarmtepomp. Die haalt in de winter warmte uit de bodem, terwijl hij in de zomer juist voor koude zorgt. De huizen blijven hierdoor in de steeds warmere Nederlandse zomers net wat koeler. De woningen krijgen ook zonnepanelen, wat zorgt voor een flink lagere energierekening.

Financiële voordelen

De huizen in de Kloostertuinen fase 3 zijn bijzonder duurzaam en energiezuinig. Daardoor is niet alleen je energierekening lager, maar kun je ook aardig wat besparen op je maandelijkse hypotheeklasten. Verschillende banken bieden je namelijk een aantrekkelijke korting op je hypotheekrente als je huis voldoet aan bepaalde normen voor energiezuinigheid. Tegelijk krijg je dan ook extra leencapaciteit, waardoor je nieuwe huis sneller binnen je bereik ligt. Een ander belangrijk financieel voordeel is dat je bij de koop van je nieuwbouwhuis geen overdrachtsbelasting hoeft te betalen.

Nog enkele villa’s beschikbaar

In de Kloostertuinen fase 3 komen vrijstaande en 2-onder-1 kapvilla’s te staan. De verkoop is afgelopen zomer gestart, maar er zijn nog enkele woningen beschikbaar vanaf € 560.000 v.o.n. Zoals van het type Leonardus: 2-onder-1 kapvilla’s met grote tuinen en gelegen aan het water. En de mooie 2-onder-1 kapvilla’s type Catharina aan meanderende lanen. Ze bieden alles wat nieuwbouw zo aantrekkelijk maakt en combineren dat met een klassieke architectuur, die is terug te voeren op de jaren 20 van de vorige eeuw. Daarmee bieden ze het beste van twee werelden.

Kijk voor meer informatie over het aanbod op de website www.burggooi.nl. Of bel met BPD (088 – 712 28 07) of Koppes Makelaardij (0172 – 43 45 61).

Bekijk alle nieuwsberichten

In verhuur: nieuwbouwappartementen Monte Cristo – Bodegraven

Monte Cristo is een kleinschalig appartementencomplex met in totaal 27 twee- en driekamer huurappartementen. De…

Lees meer

Hogere hypotheek voor tweeverdieners en afgestudeerden

Tweeverdieners kunnen per 1 januari 2021 een hogere hypotheek krijgen. Want het tweede inkomen telt…

Lees meer
Back To Top