Ga naar hoofdinhoud

De inschrijving is gesloten, de toewijzing start!

De afgelopen week is er massaal ingeschreven op de woningen van Kickstart Alphen. In totaal 265 mensen/stellen hebben een geldige inschrijving gedaan. Bij Kickstart Alphen is plaats voor 48 kopers, per woning zijn er gemiddeld dus meer dan vijf belangstellenden. We hebben alle dubbele inschrijvingen verwijderd. Als er meerdere keren is ingeschreven, dan wordt alleen de laatste inschrijving gebruikt. Dat doen we ook bij stellen die ieder op hun eigen naam hebben ingeschreven.

Ruimtemaken en Koppes Makelaardij gaan de komende dagen de woningen toewijzen. We houden daarbij rekening met de voorrangregels zoals eerder gemeld: 75% van de woningen wijzen we toe aan mensen die in de gemeente Alphen aan den Rijn wonen en/of een essentieel beroep hebben.

Voorkeuren
Vervolgens proberen we zoveel mogelijk woningen toe te wijzen naar de 1e voorkeur van inschrijvers, maar gezien het grote aantal inschrijvingen kan het ook zijn dat je 2e of 3e voorkeur wordt toegewezen. En helaas kan het ook zo zijn dat we inschrijvers op een wachtlijst moeten plaatsen.

Uiterlijk 8 november bericht
Uiterlijk woensdag 8 november krijgen alle inschrijvers van de makelaar bericht of ze een woning toegewezen hebben gekregen. Binnen 48 uur moet je dan laten weten of je deze optie accepteert en er een verkoopgesprek ingepland kan worden. Die zullen vanaf de 2e helft van november plaatsvinden. Daarna krijgen alle inschrijvers die op de wachtlijst staan bericht over de woningen die dan nog beschikbaar zijn.

Nog even in spanning zitten dus, maar uiterlijk 8 november komt er meer duidelijkheid voor je!

Bekijk alle nieuwsberichten

Binnenkort in de verkoop: The Winston

Binnenkort in de verkoop: nieuwbouwproject The Winston Binnenkort start de verkoop van The Winston waar…

Lees meer

Relatieborrel 2023

15 november 2023 vond de jaarlijkse Koppes Relatieborrel weer plaats, een doorslaand succes! Gedurende de…

Lees meer
Back To Top