skip to Main Content

Binnenkort in de verkoop: nieuwbouwproject Parkzicht!

Binnenkort in de verkoop: nieuwbouwproject Parkzicht! Er komen 41 prachtige en duurzame nieuwbouwwoningen en 2 royale bouwkavels in Park Triangel. Momenteel werken wij hard het nieuwbouwproject en starten wij samen met Van Herk Makelaardij Gouda op 27 oktober 2021 de verkoop.

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Gasloos wonen betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

Het aanbod van dit nieuwbouwproject bestaat uit de volgende woningmodellen:

  • Woningmodel Hampshire I: 6 ruime twee-onder-een-kapwoningen.
  • Woningmodel Yorkshire I: 8 twee-onder-een-kapwoningen.
  • Woningmodel Sutton I: 27 eengezinswoningen
  • Bouwkavels I: 2 royale bouwkavels bestemd voor vrijstaande woningen.

Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

De verkoop van dit fraaie plan start op woensdag 27 oktober. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopdocumentatie en prijzen vindt u vanaf het moment start verkoop online op onze projectwebsite. Heeft u interesse in een woning? Inschrijven hiervoor kan vanaf start verkoop tot uiterlijk woensdag 3 november, 12:00 uur met behulp van de button “digitaal inschrijven”. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Parkzicht of schrijf u in voor de nieuwsbrief via de website.

Bekijk alle nieuwsberichten

Gemeente Alphen en Van Wijnen tekenen overeenkomst herontwikkeling Voorweg

Namens de gemeente Alphen aan den Rijn heeft wethouder Gerard van As de anterieure overeenkomst…

Lees meer

Feestelijk moment nieuwbouwproject ZUYD.

Vandaag was het feest bij nieuwbouwproject ZUYD.! Tijdens dit feestelijke moment zijn alle toekomstige bewoners…

Lees meer
Back To Top