skip to Main Content

Anterieure overeenkomst getekend voor herontwikkeling De Aarhof

De anterieure overeenkomst voor de herontwikkeling van De Aarhof in Alphen aan den Rijn is getekend. Een mooie mijlpaal voor SB Real Estate en een prachtige ontwikkeling voor Alphen aan den Rijn, Koppes Makelaardij is trotse partner van het team.

“Na een intensief traject is er een belangrijke mijlpaal bereikt voor de herontwikkeling van de Aarhof. De herontwikkeling van het winkelcentrum is een belangrijke stap om de transformatie van het centrum van Alphen af te ronden.”, aldus SB Real Estate, de eigenaar van De Aarhof sinds augustus 2019.

“Direct na aankoop is SB met de gemeente in gesprek gegaan om tot een haalbaar plan te komen. In alle gesprekken is voortdurend gezocht naar een balans tussen functionele verandering van het winkelcentrum, stedenbouwkundige inpassing en financiële haalbaarheid.”

De anterieure overeenkomst biedt een veelbelovend project voor Alphen aan den Rijn aan, het verouderde winkelcentrum wordt namelijk getransformeerd naar hét dynamische bronpunt van Alphen aan den Rijn waar woon-, winkel-, en werkgelegenheid samenkomen. Meer weten over de toekomst van Alphen? Zie https://bit.ly/DeAarhof

Bekijk alle nieuwsberichten
De Toussaint

Vorderingen nieuwbouwproject De Toussaint

De realisatie van het van het nieuwbouwproject De Toussaint is in volle gang! Benieuwd wat…

Lees meer

Het AD over de vernieuwde versie van de Open Huizen dag

Open Huizen Dag, is dat nog wel nodig met zo’n huizenmarkt? Makelaarsvereniging NVM gooit in…

Lees meer
Back To Top