Skip to content

Persbericht Koopse Glorie

Persbericht  Koopse Glorie

Woonforte verkoopt 10 nieuwe eengezinswoningen met korting

In de nieuwbouwwijk Koopse Glorie in Boskoop verkoopt Woonforte 10 nog te bouwen eengezinswoningen met korting aan huurders. Geïnteresseerde huurders die voldoen aan de eisen kunnen zich inschrijven van 23 maart tot en met 2 april 17.00 uur.

Woonforte verkoopt de eengezinswoningen via KoopGarant. De kopers krijgen daarmee 30%, 20% of 10% korting op de taxatiewaarde van de woning. De hoogte van de korting is afhankelijk van het huishoudinkomen. De taxatiewaarde van de woningen is € 445.000 voor een hoekwoning en € 425.000 voor een tussenwoning. Afhankelijk van het type woning en de korting komt de verkoopprijs van de woningen tussen € 297.500 en € 400.500 te liggen.

Voorrang voor gezinnen

Gezinnen bestaande uit minimaal 3 personen, die een huurwoning van Woonforte leeg achterlaten en die aan de inkomenseis van maximaal 96.000 voldoen krijgen voorrang op de woningen. Inkomens tot € 72.000 hebben de eerste voorkeur. De bouw start in april 2024, oplevering staat gepland voor eind 2025.

Geïnteresseerden die voldoen aan de gestelde eisen kunnen zich van 23 maart tot en met 2 april 17.00 uur inschrijven op de website van Koppes Makelaardij.
Bij de inschrijving moeten zij een vijftal documenten voegen: formulier hypotheekberekening, bewijs spaargeld (bankafschrift), het inschrijfformulier Koopse Glorie, jaaropgave 2023 en een IB60 (20022) formulier.

Woonforte wil hiermee gezinnen met een laag/midden inkomen een unieke kans bieden op een eerste eigen koopwoning.
“Het is voor het eerst dat Woonforte met Koopgarant nieuwbouwwoningen verkoopt. De sociale huurwoningen die de kopers van dit project achterlaten kunnen wij weer verhuren aan andere woningzoekenden. Zo bereiken wij weer extra doorstroming op de markt.”

Meer informatie: www.woonforte.nl/projecten. Geïnteresseerden kunnen zich bij vragen en voor het inschrijven wenden tot Koppes Makelaardij: www.koppesmakelaardij.nl.

 

 

 

 

Bekijk alle nieuwsberichten

Artikel Leidsch Dagblad, 20 juni 2024: Rijk legt 60 miljoen bij voor bouw Gnephoek

Lees meer

Start Park Lokhorst fase 1b

Na een succesvolle verkoop van Park Lokhorst fase 1a, start de verkoop van fase 1b…

Lees meer
Back To Top