Skip to content

Start verkoop Westvaartpark-Eco

 

Het is bijna zover!
Na de succesvolle verkoop van fase 1, gaan vanaf 27 januari ook de woningen uit fase 2 & 3 van Westvaartpark-Eco in verkoop.
Fase 2 & 3 bestaat uit 22 woningen: 10 rijwoningen, 9 drie-onder-één-kapwoningen, 2 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning.

Zaterdag 27 januari a.s. start de verkoop
Op zaterdag 27 januari a.s. ben je tussen 11:00 en 13:00 van harte welkom tijdens de officiële start verkoop in de woonwinkel van Koppes Makelaardij aan de Julianastraat 133 te Alphen aan den Rijn. Vanaf dat moment kan je je ook definitief inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur.

Verkoopdocumentatie en -proces
Tijdens de start verkoop op 27 januari a.s. staan wij voor je klaar om je alle verkoopdocumentatie te overhandigen en jouw vragen te beantwoorden. We leggen je dan ook graag uit hoe de verkoop in zijn werk gaat. Kom je naar de start verkoop, dan ontvang je als eerste alle informatie van het project!

Pak deze kans, dit zijn de laatste woningen in Westvaartpark-Eco!

Bereid je goed voor!
Wil je alvast meer weten over jouw financiële mogelijkheden, laat dan door jouw financieel adviseur de financiële check invullen. De verkoopwaarde van je huidige koopwoning is natuurlijk ook van belang bij het maken van een goede berekening van de financiële haalbaarheid voor de aankoop van je nieuwe woning. Koppes Makelaardij maakt graag een afspraak met je voor een vrijblijvende waardebepaling van jouw huidige koopwoning. Indien je nu al een vrijblijvende waardebepaling van je woning wil om je alvast goed voor te bereiden of een financieel advies, vernemen we dit graag. Koppes Makelaardij is te bereiken via telefoonnummer 0172 434 561 of e-mail nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl

Bekijk alle nieuwsberichten

Artikel Leidsch Dagblad, 20 juni 2024: Rijk legt 60 miljoen bij voor bouw Gnephoek

Lees meer

Start Park Lokhorst fase 1b

Na een succesvolle verkoop van Park Lokhorst fase 1a, start de verkoop van fase 1b…

Lees meer
Back To Top